Prijzen

Gratis voor klanten van Cobouw Bouwberichten. Gebruik de klantcode die u van ons hebt ontvangen bij uw aanmelding. Heeft u uw persoonlijke klantcode niet ontvangen, neem dan contact met ons op.

€ 130,- per persoon voor niet-klanten.

[Deze prijs is inclusief broodjesbuffet bij inloop en drankjes en exclusief BTW]


Annuleren

Betaalde deelname
Verhinderd? Tot 30 september 2019 kunt u kosteloos annuleren. Vanaf 30 september 2019 (4 weken van tevoren) betaalt u 25% annuleringskosten en na 16 oktober 2019 (2 weken van tevoren) brengen we het volledige bedrag in rekening. Daarna is annuleren niet meer mogelijk, maar mag wel een collega uw plaats innemen. Annuleren kan schriftelijk of per mail: bouwberichten@vakmedianet.nl.

Gratis deelname
Uw deelname is gratis, maar vertegenwoordigt een waarde van € 130,-. Indien u zonder annuleren niet aanwezig bent, brengen wij alsnog € 50,- in rekening. 

 

Vragen?

Neem dan contact op met ons op:
Customer Solutions 
bouwberichten@vakmedianet.nl
Tel: 088 - 5840 600
www.bouwberichten.nl
 

Over Cobouw Bouwberichten 

Wie een product of dienst levert aan de bouwsector wil op tijd weten als een nieuw project wordt opgestart. Als de tekeningen worden gemaakt wilt u al in beeld zijn. Zo bent u als eerste op de hoogte van de laatste acquisitiekansen.

Met de complete en actuele database van Cobouw Bouwberichten kan dat. Richten uw activiteiten zich op de plan-, ontwerp- of aanneemfase? Bent u geïnteresseerd in overheidsinvesteringen of juist Europese aanbestedingen? Bent u in specifieke sectoren actief? In een gedeelte van Nederland of juist Vlaanderen?

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 22 oktober 2012 onder depotnummer 66/2012. Deze vindt u op www.vakmedianet.nl of kunt u opvragen bij onze klantenservice.