Prijzen

Gratis voor klanten van Cobouw Bouwberichten. Gebruik de klantcode die u van ons hebt ontvangen bij uw aanmelding. Heeft u uw persoonlijke klantcode niet ontvangen, neem dan contact met ons op.

€ 125,- per persoon voor niet-klanten.

[Deze prijs is inclusief broodjesbuffet bij inloop en drankjes en exclusief BTW]


Annuleren

Betaalde deelname
Verhinderd? Tot 30 september 2018 kun je kosteloos annuleren. Vanaf 30 september 2018 (4 weken van te voren) betaal je 25% annuleringskosten en na 16 oktober 2018 (2 weken van te voren) brengen we het volledige bedrag in rekening. Daarna is annuleren niet meer mogelijk, maar mag wel een collega jouw plaats innemen. Annuleren kan schriftelijk of per mail: bouwberichten@vakmedianet.nl.

Gratis deelname
Je deelname is gratis, maar vertegenwoordigt een waarde van € 125,-. Indien je zonder annuleren niet aanwezig bent, brengen wij alsnog € 50,- in rekening. Kosteloos annuleren van je deelname is mogelijk t/m 7 dagen voor het event. Daarna is annuleren niet meer mogelijk, maar mag wel een collega jouw plaats innemen.

 

Vragen?

Neem dan contact op met ons op:
Customer Solutions 
bouwberichten@vakmedianet.nl
Tel: 088 - 5840 600
www.bouwberichten.nl
 

Over Cobouw Bouwberichten 

Wie een product of dienst levert aan de bouwsector wil op tijd weten als een nieuw project wordt opgestart. Als de tekeningen worden gemaakt wilt jij al in beeld zijn. Zo ben je als eerste op de hoogte van de laatste acquisitiekansen.

Met de complete en actuele database van Cobouw Bouwberichten kan dat. Richten jouw activiteiten zich op de plan-, ontwerp- of aanneemfase? Ben je geïnteresseerd in overheidsinvesteringen of juist Europese aanbestedingen? Ben je in specifieke sectoren actief? In een gedeelte van Nederland of juist Vlaanderen?

 

 

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 22 oktober 2012 onder depotnummer 66/2012. Deze vind je op www.vakmedianet.nl of kun je opvragen bij onze klantenservice.